Saloni

·

Saloni

·

El 1971 es va fundar Cerámica Saloni amb una idea clara, aportar als consumidors els productes que aquests necessitaven. Actualment s’ubica en unes instal·lacions de 240.000 m2, amb un personal que s’ocupa de complir les expectatives dels nostres clients en els cinc continents, en els terminis més adequats.

Per això hi ha una constant inquietud d’oferir productes innovadors, amb excel·lent qualitat i disseny, d’acord a les necessitats del mercat, invertint constantment en R + D + I, obtenint els mètodes de fabricació més avançats. Produint una àmplia diversitat de tipologies de productes en pasta blanca, pasta porcellànica, pastes acolorides, porcelànic tècnic … Perquè d’aquesta manera els nostres clients puguin trobar els productes que s’adapten als seus desitjos.

Autodeclaració ambiental de producte. Seguint amb el seu compromís mediambiental, Cerámica Saloni ha verificat el compliment de la UNE-EN ISO 14021.

Cerámica Saloni ha realitzat aquestes Autodeclaracions que han estat validades i verificades pel Bureau Veritas per realçar la seva credibilitat i d’aquesta manera augmentar la confiança dels consumidors. LEED és un reconegut sistema de certificació internacional de construcció d’edificis sostenibles. Disposar de la certificació LEED garanteix que els immobles van a estalviar entre el 30% i el 70% d’energia respecte a un edifici convencional.

Les emissions de CO2 es redueixen fins a un 35%. Cerámica Saloni no està aliena a aquestes necessitats per això ha volgut dotar els seus productes d’aquests beneficis, aportant fins a 2 punts a l’obtenció del certificat LEED.

·

Visita el Web