Qui som

LA NOSTRA
HISTORIA

Des de 1900

Materials Homs S.A.

Mes de 100 anys al teu servei.

Materials Homs s/a és una empresa familiar, que esta lligada al mon de la construcció de moltes generacions enrere. Podríem dir que neix a Teià, on a finals del segle XIX i principis del XX ja fèiem de paletes i mestre d´obres, l´empresa creix i es fa gran en nombre de treballadors; recordem que es una època on no hi ha maquinària ni elements de transport; hi ha molta feina i tot rutlla.

Després de la desfeta humana i econòmica que suposà la guerra civil, en Felicià Homs, amb força gent al seu càrrec s´obra camí a pobles veïns (Alella, El Masnou, i també Montgat i Premià…) i estableix al Molí de can Sors (Alella) un petit punt per abastir-se de material a les obres d´Alella i El Masnou. Fou així com va néixer de veritat als anys 40 MATERIALS HOMS, i així com d´altres companys d´ofici d´en Felicià començaren a proveir-se de material al que ja podem anomenar primer magatzem, el del molí de can Sors.

Aquest primer magatzem, que als anys 40 estava situat en una zona de conreus i disseminada, amb els anys queda encerclat per cases i urbanitzacions. A mitat dels 80 vàrem inaugurar el segon magatzem, a la zona industrial de can Vera, amb en Josep Homs dirigint l´empresa. I a l´any 2000 arriba el magatzem d´El Masnou.

Els anys han passat i els canvis s´han produït a una velocitat molt gran:
De les tartanes i aquest dels 40 va arribar el primer Ford americà als 50, els primers tràilers als 60, carretons elevadores als 70, camions grua, canvis d’instal·lacions, ordinador als 80, més camions, més instal·lacions, més carretons, internet, xarxa informàtica, botiga, més locals als 90, i al segle XXI aquí estem, amb projectes força interesants, moltes il·lusions i ganes de treballar amb els nostres clients i amics

PARTNERS

En bones mans