Equipe

 

·

Equipe

·

Fundada el 27 de setembre de 1999, EQUIPE CERÁMICAS S.L. va sorgir per satisfer les demandes d’un creixent nínxol de mercat que apostava per les sanefes decoratives.

En tot just 5 anys després de la seva inauguració, EQUIPE ja s’havia convertit en líder indiscutible del mercat nacional i internacional de sanefes i començava a créixer en facturació i a incrementar la seva cartera de clients.

El 2005 la companyia va començar a centrar els seus esforços en revestiment de petit format i va començar un procés de canvi pel que fa a producte i estratègia comercial.

En l’actualitat EQUIPE compta amb més de 100 empleats i els seus principals mercats es troben a Europa i Amèrica Llatina, constituint-se com key countries Espanya, Itàlia, França, Regne Unit i Alemanya.

EQUIPE té com a visió ser la companyia de referència en el sector de petit format, aportant com a valor afegit un producte amb una alta càrrega de disseny, un compromís real amb el seu client i una transparència, proximitat i flexibilitat que fan d’EQUIPE una companyia adaptada a els seus temps i en constant evolució.

·

Visita el Web