Bathco

·

Bathco

·

Portem 35 anys dissenyant, fabricant i comercialitzant una àmplia gamma de productes per a bany, temps en què la nostra intuïció i saber fer ens han portat a creuar fronteres.

Avui, mirant cap enrere, ens sentim orgullosos d’estar presents en els 5 continents. Potser el secret hagi estat incorporar al nostre treball els últims avenços tecnològics i innovadors conceptes sense oblidar les nostres arrels.

Avui més que mai, tenim la mirada posada en el futur; un futur ple d’oportunitats en el qual desitgem seguir creixent gràcies al coneixement adquirit que, dia a dia, va en augment.

Una part fonamental de l’estratègia empresarial de Bathco és l’aposta contínua pel disseny, la qualitat i la innovació. En base a aquests tres pilars desenvolupem contínuament nous productes que resolguin les necessitats dels clients i s’adeqüin als canvis de tendència del mercat, per al que col·laborem assíduament amb reconeguts dissenyadors industrials i amb centres d’investigació.

I és que la companyia destina gran part dels seus recursos a la investigació de nous materials i al disseny i desenvolupament de peces de bany que ofereixin noves possibilitats als usuaris. Un clar exemple d’això és la col·laboració amb el Centre Tecnològic de Components de Cantàbria que Bathco va iniciar en 2013.

Un projecte de recerca i desenvolupament de nous materials (R + D + I) per tal de treballar un material innovador que permetés fabricar un producte d’alta gamma amb característiques com la impermeabilitat, la resistència, la lleugeresa o un acabat natural desenvolupat íntegrament en Cantàbria, afavorint, al seu torn, la sortida al mercat d’una exclusiva gamma de productes amb els quals seguir sent líders en el sector a nivell internacional.

·

Visita el Web