Kronos

·

Kronos

·

KRONOS és una empresa que té les seves arrels en una terra on el valor de la tradició ceràmica s’ha convertit en part de la cultura d’un poble de generació en generació ha estat capaç de portar la indústria de la ceràmica i el seu producte per a representar el Made in Italia al món.

El Kronos i, des de fa més de 30 anys, tenim excel·lència en aquesta àrea. La investigació i l’ADN marcat per la constant innovació de productes estilística ens han convertit en líders en la producció de rajoles de gres de porcellana i revestiments per a interiors i exteriors.

Experiència i competència adquirida
El know-how desenvolupat i el nostre personal qualificat ens permeten oferir fiable, versàtil i personalitzada per consolidar, sense excepció, la indispensable cooperació entre el món de la ceràmica, dell”architettura el món i el món del disseny.
El nostre centre d’investigació i desenvolupament, tecnologia de Kronos, està dedicat al suport i assessorament de dissenyadors que ofereixen solucions per a industrialitzar idees creatives, sinó també per a l’estudi de nous conceptes d’ús de rajoles de porcellana.
La creació de l’oferta especial per al client, creant la “fets a mida”. Això és el que fem. Amb entusiasme, passió i dedicació.

MISSIÓ
Donar al client el que vol, però no el que mai ha somiat amb ganes.

·

Visita el Web