Flaminia

·

Flaminia

·

El Començament
Els atacs fallits de 1954, com a resultat de les demandes salarials en els fabricants de ceràmica de Civita Castellana, 23 convèncer els treballadors joves a iniciar el seu propi negoci i ser el Ceramica Flaminia, una empresa que des de gener de 1955 començarà la producció de salut. Per obtenir el capital necessari alguns estaven endeutats i altres retardar la data del casament ja programada, però tots contribuir a l’esforç i treball dur per a la realització del que semblava ser un somni.

La Fàbrica
En el temps de processament de la salut que es va produir amb sistemes artesanals. El producte va ser creat pel terrisser utilitzant lloses d’argila modelades amb l’ajuda de suports especials, així com totes les etapes de processament posteriors es van realitzar manualment.

El forn
El producte es cou en un forn a llenya l’estructura en si alineat a la dels forns de Renaissance. Cap instrument que indica la temperatura i cantat diverses etapes de la cocció, només era l’habilitat de “Fornaciari” per completar amb èxit aquesta fase crítica i final del procés.

·

 

Visita el Web